🚚 Безплатна доставка за поръчки над 99лв.

Reduceri!

Cazan pentru ţuică CHZDA „Gorilych” Lux 30 l din oţel inoxidabil

699.00лв.

 • Volum optim 30 l
 • Performanţă ridicată – până la 7.5 litri pe tură de fierbere
 • Calitate excepţională a produsului obţinut – datorită condensatorului de reflux incorporat (deflegmator) cu abur uscat
 • Răcire instantă cu instalaţie spirală cu filete
 • Realizat din oţel inoxidabil potrivit pentru industria alimentară AISI304
 • Grosimea peretelui 1.5 mm, a fundului 2 mm
 • Dimensiuni compacte
 • Orificiu larg pentru turnarea materialului – 11 cm
 • 2 buc. termometre de înaltă precizie
 • Realizare în fabrică cu sudură în argon
 • Gata de folosire – puneţi pe plită şi începeţi fierberea ( aragaz pe gaz, plită vitroceramică, plită electrică)
+ Виж повече
SKU: lux-30/110/t Categorie:
0% на 6 вноски по 116.50 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

Descriere

Cazan pentru ţuică CHZDA „Gorilych” Lux 30 l din oţel inoxidabil

Cazanul pentru ţuică „Gorilych” Lux 30/110 / t a fost conceput pentru acei amatori ai băuturilor distilate în casă, cărora nu le place să piardă timp în încercările de a căuta ceva nou, ci-şi doresc să beneficieze la maxim de echipamentele achiziționate. Mai mult material înseamnă mai mult din produsul finit, de aceea modelul acesta se recomandă tuturor celor cărora le place să împărtăşească băuturile de calitate cu prietenii şi rudele.

Principiul de funcţionare a cazanului

Cazanul pentru ţuică Lux se deosebeşte de restul aparatelor de distilare prin faptul că în acesta este instalat un deflegmator. Incorporarea deflegmatorului în design oferă două avantaje: Băutura pregătită devine mai pură şi mai puternică. Vaporii cu fracțiuni ușoare se ridică în sus în deflegmator, se răcesc pe pereți, pe care se formează o peliculă de lichid, care se scurge înapoi în vasul de distilare. Contactul constant între vapori/aburi/ și lichid duce la faptul că fracțiunile ușoare (alcoolul) sunt separate și intră în rezervorul de recepție, iar o parte semnificativă a fracțiunilor grele (uleiurile de fuzel) rămân în vasul de distilare.

Dacă doriţi să păstraţi notele gustative şi aromatice ale produsului original, dar totodată să obţineţi şi o băutură mai apropiată ca şi puritate, de alcoolul rectificat, atunci acest cazan pentru ţuică este alegerea perfectă pentru dvs. Aparatul este ideal pentru pregătirea băuturilor cu adaos de zahăr, malţ, struguri.

Avantajele gamei „Gorilych” Lux

Sunt fabricate din oțel inoxidabil AISI304, astfel încât să nu vă fie frică de impuritățile dăunătoare și de oxizii care intră în alcool. Perioada de valabilitate, practic viaţa echipamentului este aproape nelimitată, indiferent cât de puternic este distilatul sau alcoolul brut, oțelul inoxidabil este chimic inert.

Cumpărătorul primește un aparat absolut gata de utilizare, puteți pur și simplu să turnați materialul în acesta și să începeți procesul de distilare a ţuicii de casă.

Atât vasul de distilare, cât și calota sunt dotate cu termometre de înaltă precizie. Acest lucru vă permite să controlați cu precizie procesul de distilare și să controlați intrarea diferitelor fracțiuni în vasul cu produsul finit. După ce veţi acumula nişte experiență, o să vă puteţi ghida numai după indicaţiile termometrelor pentru a controla aparatul, fără probe organoleptice, fapt confirmat prin testimonialele clienților. După ce veţi acumula nişte experiență, o să vă puteţi ghida numai după indicaţiile termometrelor pentru a controla aparatul, fără probe organoleptice, fapt confirmat prin testimonialele clienților.

Avantaje:

 • Volum optim 30 l
 • Performanţă ridicată – până la 7.5 litri pe tură de fierbere
 • Calitate excepţională a produsului obţinut – datorită condensatorului de reflux incorporat (deflegmator) cu abur uscat
 • Răcire instantă cu instalaţie spirală cu filete
 • Realizat din oţel inoxidabil potrivit pentru industria alimentară AISI304
 • Grosimea peretelui 1.5 mm, a fundului 2 mm
 • Dimensiuni compacte
 • Orificiu larg pentru turnarea materialului – 11 cm
 • 2 buc. termometre de înaltă precizie
 • Realizare în fabrică cu sudură în argon
 • Gata de folosire – puneţi pe plită şi începeţi fierberea ( aragaz pe gaz, plită vitroceramică, plită electrică)

Garanție 2 ani

Exploatare:

1. Scoateţi din ambalaj cazanul de dublă distilare şi îndepărtaţi toate materialele cu care a fost ambalat.

2. Îndepărtaţi resturile şi urmele tratamentelor prealabile, spălând cu multă apă şi detergent, clătiţi bine cu apă curată..

3. Umpleţi vasul de distilare cu o cantitate mică de apă curată, asamblaţi cazanul de distilare, puneţi pe plită /sursa de căldură/ până când apa din distilator dă în clocot, timp de cca. 30 min. După aceea demontaţi cazanul, scurgeţi apa rămasă în vasul de distilare.

4. Volumul materialului pe care-l veţi pune în vas pentru a-l fierbe, nu trebuie să depăşească 3/4 sau 24 litri din volumul total al vasului de distilare. Folosiţi material (tescovină) bine clarificat, după filtrarea prealabilă de diferitele produse ale fermentării.

5. Turnaţi materialul în vas prin orificiul special destinat.

6. Conţinutul recomandat de tărie alcoolică în volume în material este de 10% şi mai mult.

7.Dacă aveți un model cu abur uscat care se deschide și decideţi să folosiţi aditivi aromatizanți, îi puteți adăuga în vasul respectiv, dar nu mai mult de 1/2 din volumul întregului vas.

8. După conectarea furtunurilor de răcire la conductele de răcire, verificați dacă există scurgeri în racordurile între acestea, alimentând furtunurile cu apă pentru o perioadă scurtă de timp.

9. Așezați aparatul asamblat de distilare marca Dervenskiy premium pe o plită fierbinte și setați puterea de încingere a ochiului la valoarea maximă (pentru a reduce timpul de încălzire al vasului de distilare).

10. Când temperatura vasului de distilare atinge 70 ° C, porniți alimentarea cu apă de răcire de la robinet. Nu daţi tare apa, curgerea normală a apei este destulă (fără bule de aer) Nu daţi tare apa, curgerea normală a apei este destulă (fără bule de aer)

11. Când termometrul atinge 80-82 ° C (diferenţa se datorează diferitelor grade de tărie a materialului şi erorii de măsurare), fracțiunile cu fierbere redusă (capetele) vor începe să se distileze. Se vor distila aproximativ 1-2% din volumul primei ţuici (dacă partea principală a materialului este zaharoză) sau 2-3% (dacă partea principală a materialului este fructoză).

12. Apoi începe distilarea „corpului”.

13. Reglând sursa de căldură, încercați să mențineți indicaţiile termometrului vasului de abur uscat în intervalul de 82 – 84 de grade Celsius, pentru a menține cel mai optim mod de funcționare.

14. Deoarece conținutul de alcool din material scade, indicaţiile termometrului de pe vasul de distilare încep să crească atingând chiar 99 ° C – aceștia sunt nişte indicatori de rutină.

15. Pe parcursul procesului de distilare este necesar să măsuraţi concentrația alcoolică în volum în „fluxul” produsului finit (cu o frecvenţă de cca 1 dată pe oră).

16. Dacă indicaţiile alcoolmetrului scad sub 30 – 35% concentrația alcoolică în volum în „fluxul” distilatului, se recomandă încetarea distilării „corpului”. Acest procedeu se numeşte „tăierea capetelor” (un lichid ce conţine nu doar alcool etilic, ci şi uleiuri de fuzel care dau un miros neplăcut, gust și culoare tulbure), care practic prin oprirea distilării rămân în vasul de distilare.

17. Distilarea „cozilor” a doua oară prin aparatul de distilare este inutilă, nu va îmbunătăți calitatea produsului finit!

18. Urmați ce temperaturi indică termometrului de pe vasul de distilare. Dacă temperaturile indicate depăşesc 100 ° C, opriți sursa de căldură și, după ce așteptați până când distilatorul se răceşte, dezasamblați-l pentru a efectua o verificare dacă unul dintre tuburi nu este blocat/colmatat.

Setul este compus din:

Cazan pentru ţuică CHZDA „Gorilych” Lux 30 l din oţel inoxidabil

Furtun din PVC de 4 m pentru conectarea la răcitor

Adaptor pentru conectarea furtunului la robinet

Instrucţiuni de exploatare

 

Informații suplimentare

Productivitate (l/oră)

1

Volumul rezervorului (l)

30

Tip de racire

Deflator

Материал

otel inoxidabil AISI304

Марка

CHZDA

Диаметър (см)

32

Височина (см)

92

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ДЪРВЕНИ КЪЩИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 2 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място. Клиента не може да избира точен ден и час при безплатна доставка.
 • Срок на доставка за оранжерии SUNNY с покритие от поликарбонат e 2 седмици.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • Ако клиента желае точен ден или час на доставка, се добавя такса според разстоянието и продукта, която се обявява на клиента писмено по e-mail или устно по телефон.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно време от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерски компании ЕКОНТ и ЕВРОПЪТ или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cazan pentru ţuică CHZDA „Gorilych” Lux 30 l din oţel inoxidabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Предимства:

Недостатъци:

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаОбратно към магазина